Bemutatjuk a PRIMAVERA EXTRÉM BALATONMAN harmadik indulóját!

Sziasztok!

Hegedüs Bence vagyok, 30 éves, Budapesten élek, és egy IT cég, a Nitrowise COO-jaként dolgozom. 2 éve kezdtem triatlonozni, azóta az 575 Team tagja vagyok.

A nevezési listát végignézve kifejezetten kezdőnek számítok, tavaly Atádon teljesítettem először az irontávot.

2,5 éve kezdtem el úszni (általános iskolában volt valami, de az régen is volt, és inkább hagyjuk is 🙂 ) azzal a céllal, hogy egyszer ironman legyek. Ez 1,5 év alatt össze is jött. Biciklizni kifejezetten szerettem már akkor is, és a futást sem vetettem meg.

Az idei évet nagy reményekkel kezdtem, beneveztem az első külföldi versenyemre (spoiler: áttették 2021-re), és a tavalyi 12 órás eredményemen akartam javítani egy órát. Év elején végre kezdtünk baráti viszonyba kerülni az úszással (persze csak a magam módján 😀 ), aztán bezárták az uszodákat 😀 Úgyhogy a felkészülés, ahogy mindenki másnak, nekem is egy kicsit…. hát… elcsúszott a tervekhez képest. Na meg a versenynaptár is.

Ekkor találtam rá a Primavera Extrém Balatonman futamra, vagyis talán ő talált meg engem. Felkészülési versenyként tekintek rá, az igazi formát Atádra és a szeptemberi Kenesére kéne elérni, most a teljesítés is kellően szép kihívás lesz.

Ugyan eredetileg nem ebben az időpontban szerettem volna indulni, de július 4.-nek meglett a maga plusz jelentése számomra: 2021-ben lehetőségem lesz ezen a napon minden ironman egyik legnagyobb álmát megélni, részt vehetek a Challenge Roth-on. 🙂 Úgyhogy a visszaszámlálás ezzel a mókával fog megindulni.

Ugyan csak gyorsan kellett nevezni az induláshoz a kvalifikáción kívül, de megtisztelő azok közé kerülni, akik az utóbbi és következő hetekben hétről hétre megjelennek a Balatonman oldalán.

Remélem, mire a bemutatkozóm megosztásra kerül, Prohászka Ákos már teljesen felépült! 🙂 Szabadidőmben a sporton kívül zenélek a Schönherz Brass Bandben, főzőcskézek, valamint a barátaimmal szoktunk borozni és sörözni.

🙂

Előre is köszönöm a segítséget kísérőmnek, Bíró Alexandrának, akinek szintén elég nagy kihívás lesz július 4.

Magamnak annyit kívánok, hogy az egészségügyi és technikai problémákat sikerüljön elkerülni a verseny napján, és akkor augusztusig dobogós lehetek, 2020-ban pedig sikerül a TOP10-ben zárni 😀 Mindenkinek jó sportolást és eredményes versenyzést kívánok!

Üdv,

Bence

Menü