ÖKO csomagok

Nemcsak futóeseményeinken, hanem a triatlonversenyek sorában is elsőként váltunk zöldre, mert a mondás itt is igaz: a Balatont nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön. Létezik “Műanyagmentes Július”, egyre többen használnak újrahasználható textilzsákot a zöldségek, gyümölcsök vásárlásához, újratölthető palackként újjászületett a 80-as évek kulacsa is – és most már létezik ÖKO nevezési csomag is.

Az odafigyelés, a környezettudatos gondolkodás a mindennapok elválaszthatatlan részévé vált, mert a tét nem más, mint az utánunk következő generációk életminősége, a JÖVŐ. Ezért 2020-ra bevezetjük nektek az ÖKO rajtcsomagokat.

Ha ezt választod, a kedvezményes díjért cserébe vállalod, hogy a futókörön a frissítőpontokon és a végfrissítéskor kizárólag saját, magaddal vitt poharadba töltöd az általunk biztosított izotóniás italt és vizet, így nem használsz eldobható műanyag poharat. Rajtszámod zöld színű lesz, hogy megkülönböztethessünk a többi versenyzőtől, de ajándékba kapsz tőlünk egy 1500 Ft-os soft cup-ot amit nem csak a versenyen, hanem más futóeseményeken vagy edzéseken is tudsz majd használni. 

Ne feledjétek, az évente megtermelt több száz millió tonna műanyaghulladék fele az egyszer használatos műanyagokból termelődik – tartsatok velünk ti is a zöld Balatonman jövője felé.

Menü