GONDOLKOZZ ZÖLDBEN!

Sikeres versenyeink mellett a legbüszkébbek arra vagyunk, hogy  2021 évtől mi is a  POHÁRMENTES VERSENYEK családjához tartozunk, mely kezdeményezésnek alapító tagjai vagyunk!

Ennek szellemében zöldre váltottunk!
Eljött az a pillanat, amikor mi versenyszervezők, környezetünk megóvása érdekében meghatározó, markáns változtatásokat vezettünk be eseményeinken, melyben számítunk a Ti támogatásotokra is.

TRIATLON VERSENYÜBKÖN A FUTÓKÖRÖN A FRISSÍTŐPONTOKON 2021 ÉVTŐL NEM HASZNÁLUNK SE MŰANYAG, SE PAPÍR EGYSZER HASZNÁLATOS POHARAKAT.

A futás során átvesszük egyéb aszfaltos nagylétszámú versenyeinken idén tökéletesen jól bevált szlogent és módszert: HOZD EL A SAJÁT POHARAD!

Futókörön a továbbiakban a frissítést a versenyzőknél lévő poharakba, kulacsokba vagy ivótartályokba biztosítjuk! Az öt kilométer hosszú  futókörön a torlódások elkerülése érdekében – négy állomást üzemeltetünk – ahol gallonokból SAJÁT POHÁRBA tudtok tölteni izotóniás italt és a vizet így ezzel KÖZÖSEN, drasztikusan tudjuk az eseményeinken keletkező SZEMETET CSÖKKENTENI!

A versenybírókkal történt egyeztetés során a futókör teljes hosszában van lehetőségetek a szurkolóktól beadott frissítést felvenni.

Hiszünk benne, hogy MEG KELL TENNÜNK az első lépéseket!

Bízunk abban is, hogy közös erővel mostantól nem csak a versenyeken, hanem a hétköznapjaink során is mindannyian egyre zöldebb életvitelt tudunk megvalósítani, mert a szlogen nem csak a “szomszédra” hanem ránk is igaz:

A FÖLDET NEM APÁINKTÓL ÖRÖKÖLTÜK, HANEM UNOKÁINKTÓL KAPTUK KÖLCSÖN!”

Az odafigyelés, a környezettudatos gondolkodás a mindennapok elválaszthatatlan részévé kell váljon, mert a tét nem más, mint az utánunk következő generációk életminősége, a JÖVŐ.

Ne feledjétek, az évente megtermelt több száz millió tonna műanyaghulladék fele az egyszer használatos műanyagokból termelődik – tartsatok velünk ti is a zöld, élhető, környezettudatos jövő felé!

 

 

Menü