Köszöntő

Üdvözöllek a Balatonman Team nevében!

Zelcsényi Miklós vagyok, a Balatonman triatlonfesztivál, a Maratonman versenysorozat, az Ultrabalaton és az Ultra Tisza-tó események főszervezője.
49 éves, nős, 2 gyermek édesapja. Cégvezető.

Mióta eszemet tudom, sportolok. 2006-ban futottam az első maratonomat, amely meghatározó eseménye volt az életemnek. A táv teljesítése óriási élményt jelentett, rengeteg erőt és önbizalmat adott a továbbiakra – de nem csak a sport, hanem az élet más területein is. Az elsőt további maratonok követték, de új kihívásokra volt szükségem. 2010-re célul tűztem ki a triatlonversenyek irontávjának teljesítését, amelyet a nagyatádi versenyen sikerült is megvalósítani. Egy újabb fantasztikus mérföldkő az életemben…

Nagyjából ezután döntöttem el, hogy egy olyan triatlonversenyt fogok szervezni, amelyen én is szívesen indulnék versenyzőként. Így született meg a Balatonman Triatlonfesztivál gondolata, amelyet tettek követtek – ki kell emelnem, hogy rengeteget köszönhetek azoknak a munkatársaimnak, akik az ügy mellé álltak.

Az első események  sikerei  visszaigazolták elképzeléseinket, megkérdőjelezhetetlenné tették a folytatást és újabb inspirációt nyújtottak a futóeseményeink megrendezéséhez. 2014-ben a füredi versenyünk mellett már Balatonkenesén is triatlont szerveztünk, a többi pedig – ahogy mondani szokták – történelem…

A versenysorozat története 2020-ban folytatódik, továbbra is minden figyelmünket egy eseményre koncentrálva, a szeptemberi Primavera Balatonman Kenesére, ahova közkívánatra az irontávot is visszahoztuk számotokra.

Mindannyian hisszük, hogy ezek a rendezvények hatalmas fizikai és lelki többletet adnak a versenyzőknek, illetve óriási élményt nyújtanak a kísérőknek.

Amennyiben te is hasonlóan gondolkodsz, szeretettel várunk rendezvényeinken!

A teljes STAFF nevében üdvözlettel:

Zelcsényi Miklós főszervező,
vagy ahogyan a legtöbben ismertek: Muki

Menü