A nevezési rendszerről

Ha már indultál versenyeink valamelyikén, ismered a nevezési rendszerünket, amelynek egyik leglényegesebb eleme, hogy csak egy alkalommal kell létrehoznod a SZEMÉLYES PROFILOD, amellyel utána egyszerűen nevezhetsz bármelyik eseményünkre.

Tehát a rendszer használatával idő spórolható meg, mert a regisztrációs lapot elegendő lesz egyszer kitölteni, nem kell minden esemény előtt újra és újra megismételni.

A SZEMÉLYES PROFILRÓL
Javasoljuk, hogy az egyéni indulók és a váltó csapatok tagjai hozzák létre profiljukat, enélkül nem lehet nevezni a 2019. évi versenyeinkre. Létrehozása IDE kattintva érhető el. Az adatok bármikor módosíthatók, a név megadásánál érdemes figyelni a magyar szabályokra, azaz VEZETÉKNÉV elől, UTÓNÉV hátul. Ennek a Facebookon és a Gmailen keresztül történő regisztrációknál van jelentősége.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
A nevezési díj befizetésére személyesen is van lehetőség budapesti versenyirodánkban (XIII. kerület, Népfürdő utca 5/c., Maratonman DEPO Futószaküzlet; nyitva tartás: hétköznapokon 10-18 óráig; befizetés kizárólag készpénzben).

Egy profilról kizárólag egy nevezés regisztrálható versenyenként.

Menü