Készülj velünk!

A versenyszervezés és az edzéstervezés metszéspontjában TE állsz.
Ami pedig összeköti ezt a három pontot, az a minőségi, kitartó munka és egymás kölcsönös tisztelete.

 

A 2 éve alakult Balatonman PRO Team azzal a szándékkal jött létre, hogy Hankó Dávid pro sportoló támogatásával és professzionális fejlesztésével nemzetközi szinten is jegyzett Ironman-versenyzője legyen Magyarországnak. Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján döntöttünk úgy, hogy amatőr sportolók számára is elérhetővé tesszük annak a lehetőségét, hogy a profiknál is bevált edzéselmélet alapján tudjanak felkészülni – megalakítottuk a Balatonman Training Team-et!

A Balatonman Training Team vezetőedzője Plesz Botond; minden, a programban részt vevő sportoló edzésterve az ő útmutatása alapján áll össze. Célunk az, hogy sportolóink az edzésre szánt idejükből a maximumot hozzák ki, hogy az edzésterv ne “copy paste” edzésterv legyen, hanem személyre, időbeosztásra és életvitelre szabott. 2020 márciusától csatlakozott a Balatonman Training Team edzői csapatához dr. Kocsis Tamás, aki programunkban a futásra jelentkező sportolókkal foglalkozik a jövőben. Az edzéstervek mellé különféle kedvezményeket vehetnek igénybe a nálunk felkészülő sportolók a Maratonman DEPO-ban, valamint ingyenes nevezési lehetőségekhez juthatnak!

Az elmúlt években Botondhoz kizárólag várólista alapján, “kihalásos alapon” lehetett bekerülni, de most itt az idő, hogy csatlakozz hozzánk te is!

Nézd meg csomagjainkat IDE kattintva, hogy kiválaszthasd a számodra megfelelőt!

Sportbaráti üdvözlettel az alapítók:
Plesz Botond, Zelcsényi Miklós és dr. Kocsis Tamás

Menü