IDŐPONTVÁLTOZÁS

Tisztelt Triatlonosok!

A 2020. évi Primavera Balatonman Kenese triatlon fesztivál lebonyolításával kapcsolatban hosszú egyeztetéssorozat zajlott Balatonkenese Város Önkormányzata és a rendezvényt szervező Balatonman Kft. között.

A tárgyalássorozat az alábbiak szerint ért véget:

1. 2020. szeptember 4-6-án kerül megrendezésre Balatonkenesén Magyarország legnagyobb vízi hajókiállítása a 25. Balaton Boat Show. Egy ekkora méretű hajókiállítás és triatlonverseny egy hétvégén való megrendezése olyan szintű együttes terhelést jelentene a település kiszolgáló infrastruktúrájának, ami a szervezők tevékenységének összehangolása esetén is aránytalanul nagy kompromisszumok vállalását igényelné a település lakosságától és a rendezvények résztvevőitől egyaránt.

2. Annak érdekében, hogy az érintettek az elérhető maximális komfort mellett élvezhessék a rendezvényeket, a felek között megállapodás született arról, hogy a Primavera Balatonman Kenese triatlon fesztivált 2020. szeptember 11-13-ai hétvégén kell megrendezni.

3. Tekintettel arra, hogy 2020. szeptember 12-én kerül megrendezésre a 36. Vasi Vasember olimpiai távú triatlon verseny, a Primavera Balatonman Kenese triatlon versenyei az eredeti forgatókönyvtől eltérő módon nem szombaton, hanem 2020. szeptember 13-án vasárnap kerülnek megrendezésre.

A Primavera Balatonman Kenese időpontjának 2020. szeptember 4-5-éről 2020. szeptember 12-13-ára módosítása miatt az alábbi lehetőségeket biztosítjuk részetekre:

👉Kategória váltás lehetősége
👉Nevezés indoklás nélküli átvitele a Balatonman Kft. 2021. évi triatlon versenyére
👉Lemondás esetén nevezési díj 100 % át visszafizetjük részedre

Kérjük, bármely felmerült változtatási igényedet 2020. július 19-ig jelezd számunkra, az info@balatonman.hu hivatalos email címünkre.

Nevezőinket a változtatásról a mai napon emailben is értesítjük!

Elnézést kérünk a kialakult kellemetlen helyzet miatt, megértéseteket köszönjük!

Menü