Sebességkorlátozás videó és további infók

A sebességkorlátozott szakaszról szóló videót, az alábbi linken keresztül éritek el:
https://www.facebook.com/balatonman/videos/848136846594523

KERÉKPÁR KI- ÉS BEVEZETŐ SZAKASZ!
A kerékpározás ki-, és bevezető szakaszán (a vasúti átjáró és a körforgalom között) keskeny, leválasztott, 1470 méteres sávban, kordonok között halad a mezőny a 710-es gyorsforgalmi útig, ezen a szakaszon a vasúti átjáró és a körforgalom között 25 km/h-s sebességkorlátozás lesz érvényben, melyet chipszőnyegek segítségével fogjuk mérni és ellenőrizni, mind a ki, mind pedig a visszafelé jövet! Ezen a szakaszon továbbá, előzni tilos, megállni tilos (kivéve defekt vagy műszaki hiba esetén.)
❗️Jó hír, hogy a sebességkorlátozott szakaszon, – az esélyegyenlőség miatt – mindenki számára a 25 km/h-s időt írjuk jóvá, így nem ér hátrány senkit, ha 25 helyett lassabban, és biztonságosan halad végig❗️

A kb. 1 méter széles, szűk szakaszon, a versenyzők biztonsága érdekében van szükség a sebességkorlátozásra. A tavalyi tapasztalatok szerint, sajnos sokan nem tartották be a sebességkorlátozást, ezért idén a szakaszt mérjük, a versenybírók ellenőrzik a szabály betartását, a 25 km/ órás sebességhatárt túllépőket a versenyből azonnal kizárják.

Szombaton találkozunk! ⏰

Menü