BALATONFŰZFŐI PROGRAMOK

EZEN AZ OLDALON OLYAN BALATONFŰZFŐI PROGRAMOKAT SZERETNÉNK AJÁNLANI SZÁMOTOKRA, MELYET AKÁR A VERSENY ELÖTT VAGY UTÁN, VAGY MÁS IDELÁTOGATÁSOTOK SORÁN ÉRDEMES KIPRÓBÁLJATOK!

1.  Balatoni Bob

Leírás: A bobpálya köré épült szabadidős és kirándulási helyszín egész évben nyitva van, és a bobozáson kívül számos más – részben ingyenes! – szórakozási lehetőséget nyújt, legyen szó egyszerű suli utáni lazulásról, hétvégi programról vagy nyaralásról, buliról, osztálykirándulásról, céges rendezvényről. Már maga a bobozás is dupla élmény, hiszen Magyarországon ez a leghosszabb olyan dupla bobpálya, amelyen a bobok sínre rögzítve futnak.

Nyitvatartás: H-P: 09:00-21:00  Szombat: 09:00-23:59 / Vasárnap: 09:00-21:00

További információk ITT!

 

2. Csillagvizsgáló

Leírás: A balatonfűzfői csillagvizsgáló 1967 óta működik, és ez idő alatt többször is felújították, hogy mindig a legfejlettebb eszközökkel legyen felszerelve. A csillagvizsgáló kapui ma már mindenki előtt nyitva állnak, és várják a kíváncsi látogatókat. Számos érdekes és különleges programra számíthatnak az ide érkezők.
A csillagászat iránt érdeklődők, a kirándulók és a legkisebbek számára is felejthetetlen élményt nyújt az obszervatórium, különösen egy csillagfényes éjszakán.

Nyitvatartás: Kedd-Vasárnap:  9:00-17:00

További információk ITT!

 

3. Tobruk strand

Leírás: A 120 méter hosszú partszakasz egyharmada fövenyes homokkal borított, ideális homokvárépítő terület a kicsiknek. Homokos kispályás focipálya, strandröplabda, minigolf, lábtenisz, különféle ugrálós játékok, vízibicikli, snuki, sörf, asztalitenisz várja a vendégeket. A strand 12.000 m2-es területének a fele pázsit.

Nyitvatartás: H-V:  7:00 – 19:00

További információk ITT! 

4. Fűzfői uszoda

Leírás: A Balaton Uszoda a környező települések úszást, szaunázást kedvelő lakosainak kedvenc kikapcsolódási helye.

Nyitvatartás: H-V:  6:00-21:00

További információk ITT!

 

5. Hekk és lángos

A stand melletti büfésoron találjátok a környék legfinomabb lángosát, melyet a Happy ételbár készít el nektek.

A lángos abszolút egészséges, kalóriát csak nyomokban tartalmaz, és ha sötétben eszed egyedül garantáltan nem hizlal. És a legfontosabb, hogy FINOOOOOOM!

Ha arra jártok, ezt semmiképp nem érdemes kihagynotok!

 

6. Tó Vendéglő

Leírás: A Tó Vendéglő egész évben várja kedves vendégeit Balatonfűzfőn, a 71-es főút mellett, a strandbejáratnál.

Ételeinket stílusosan berendezett belső termünkben, vagy Balatonra néző teraszunkon is elfogyaszthatják.

Nyitvatartás: H – V: 11:00-22:00

További információk ITT! 

7. Elektromos hajó kölcsönzés

Leírás: Balatonfűzfő egyik különlegessége, hogy vezetői engedély nélkül használható, 5 vagy 7 személyes elektromos csónakokat kínál egy kis kellemes sétahajókázásra, megbeszélés szerinti hosszúságú időtartamra. Az érdeklődők telefonon tehetik meg előfoglalásukat vagy a Fövenyfürdőn található Panoráma Terasz Büfénél, ill. a helyszínen.

Nyitvatartás: A hajók május végétől október elejéig, megbeszélés alapján bérelhetők. Kedvezmény a Fűzfő Kártyával rendelkezők részére: 5 %
8175 Balatonfűzfő (Fűzfőfürdő), Föveny Strand melletti stég Tel: +36 20/9267-811
Továbii információk ITT!

 

8. Serpa Kalandpark

Leírás: Ismerjétek meg a Dunántúl legrégebbi kalandparkját! Két évtizede indult útjára erdei ösvényeiket. Terveztek, majd ásót, kapát, csákányt ragadtak és elindultak egy máig tartó úton.

Céljuk nem elsősorban a szórakoztatás – arra ott vannak a vidámparkok. Az átlagosnál nehezebb, sportosabb pályáink az erőnlét, a találékonyság, a bátorság próbái.

Nyitvatartás: Aug. 31-ig mindennap 9:00-17:00 / szept. 1-től szombat / vasárnap 10:00-18:00

További információk ITT!

 

 

9. Sirály Vendéglő – Balatonfűzfő

Leírás: A balatonfűzfői kikötő étterme egész évben házias ízekkel és mindig ugyanazzal a magas minőséggel várja kedves vendégeit.

Nyitvatartás: H-V: 10:00-20:00

További információk ITT! 

 

10. Borzongás Túra

Leírás: A 2017-ben, 2018- ban, 2019-ben és 2021-ben az év kiemelkedő eseménye volt a Borzongás túra, ezért arra gondoltunk, hogy megismételjük, sőt, ha lehet ilyet írni, megpróbáljuk felülmúlni!
Borzongás Fesztivál programunkat a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa projekt is támogatja.

Időpont: 2022. október 27-28-29- én

További információk ITT!

Menü