SZEPTEMBERBEN A KÖZÉPTÁVÚ OB-T KENESE RENDEZI!

EGYIK SZEMÜNK SÍR, A MÁSIK NEVET…
Őszintén sajnáljuk, hogy idén Keszthelyen a kialakult helyzet miatt nem lesz triatlonverseny. Édes teherként hárult ránk emiatt a feladat, hogy az MTSZ felkérése alapján a középtávú OB-t Kenesén mi rendezzük meg.

Ez egy új helyzet, amely megannyi plusz feladattal és felelősséggel jár, a magunk részéről mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezeknek az elvárásoknak megfeleljünk és a megnövekedő létszám ellenére is emlékezetes versenyt rendezzünk számotokra, ezért a következő intézkedéseket hozzuk.

Június 15-éig, a befizetett nevezéssel rendelkező indulónk részére lehetőséget biztosítunk arra, hogy amennyiben a rövid-, speciál- vagy irontáv helyett (az OB miatt) inkább középtávon indulna, kategóriát válthasson – a nevezési díj különbözetének megfizetésével. Ezt e-mailben, az info@balatonman.hu email címen jelezhetitek a versenyiroda felé.
Június 8. és 15. között a középtáv nevezési ársávját a legkedvezőbb (amúgy január 31-éig érvényes) árra, 33 000 Ft/fő díjra állítjuk vissza, így akik csak a középtávú OB miatt jelentkeznének hozzánk, azokat sem éri hátrány és a legjobb áron tudnak regisztrálni.

Fontos, hogy a június 15-e éjfél után fizetők részére a hivatalos ársáv marad életben, így nem elég csak regisztrálni, hanem be is kell fizetni a nevezési díjat eddig az időpontig!

Kérjük, mielőtt regisztrálsz, okvetlenül olvasd el a hivatalos versenyszabályzatot, amely részletesen rendelkezik minden versenyzőt érintő feltételről!

Nevezéshez kattints IDE!

Menü