SZÁLLÁSOK BALATONFŰZFŐN

Föveny Apartman

A Föveny Apartman a rendezvény helyszíneként szolgáló Föveny Strandfürdő főépületében található, 4 db 4 személyes és 1 db 5 személyes klimatizált apartmannal rendelkezünk. Pontos cím: 8175 Balatonfűzfő, Balaton krt. 88.

Elérhetőség: fovenyapartman@balatonfuzfo.hu
Web: https://www.balatonfuzfoinfo.hu/partner/szallashely/foveny-apartman

 


Fűzfő Motel

A Föveny Strandfürdőtől néhány percre, a balatonfűzfői vasútállomás szomszédságában található. 4 db 4 személyes és 1 db 3 személyes apartmannal rendelkezünk. Pontos cím: 8175 Balatonfűzfő, Vitorlaház utca 4.

Elérhetőség: fuzfomotel@balatonfuzfo.hu
Web: https://www.balatonfuzfoinfo.hu/partner/szallashely/fuzfo-motel


Torony Panzió

A Panzió Fövenystrandtól 50 méterre fekszik. Az üdülő területe 1100 m2, parkosított, füves terület. Zárt parkoló, elektromos kapuval. A kertben szalonnasütési és grillezési lehetőség is van.

Elérhetőség: szabadkaferenc@freemail.hu
Web: https://www.balatonfuzfoinfo.hu/partner/szallashely/torony-panzio


Szitakötő Panzió és Étterem

A Szitakötő Panzió és Étterem Balatonfűzfőn a Tobruki strandon helyezkedik el, a Parti Sétány közelében. A 4 szobás lakrészekben saját zuhanyzó, wc, tv, hűtő található.
A földszinten étterem, ahol udvarias kiszolgálás várja az ide érkező vendégeket.

 

Elérhetőség: szitakoto.etterem@gmail.com
Web: https://www.balatonfuzfoinfo.hu/partner/szallashely/szitakoto-panzio-es-etterem


Kék Öböl Panzió

A Panzió 11 jól felszerelt szobával várja vendégeit egész évben, 6db kétágyas szobával és 2db 2+1 ágyaslakosztály 2 db 2*2 ágyas (egymásból nyíló szobák) és 1 db 2+3 ágyaslakosztállyal külön bejáratú szobákkal. A szobákban a televízió mellett a tökéletes, nyugodt pihenést biztosító minden berendezés megtalálható.

Elérhetőség: koronczai@gmail.com
Web: https://www.balatonfuzfoinfo.hu/partner/szallashely/kek-obol-panzio


Korall Apartman

Modern, családias apartman, 5 külön bejáratú lakrésszel. Kikötő, vasútállomás, kávézó, éttermek a közelben. Klimatizált lakrészek, ingyenes parkolás az udvarban, wifi használat. Baráti társaságok, családok részére ideális.

Elérhetőség:  foglalas@korallapartman.hu
Web: https://www.balatonfuzfoinfo.hu/partner/szallashely/korall-apartman


További szálláshelyek elérhetőségei az alábbi oldalon találhatók: https://www.balatonfuzfoinfo.hu/szallas-szallashelyek-foglalas/

Menü