balatonman.hu


A 2018-as évtől új regisztrációs és nevezési rendszert vezetünk be.

Ennek első lépéseként létre kell hoznod személyes profilod, amely segítségével ezentúl nemcsak a Balatonman eseményekre, hanem további nyolc versenyünkre is könnyedén tudsz majd nevezni.

Az új rendszer használata időt spórol meg számodra, mert a regisztrációs lapot elegendő lesz egyszer kitöltened, nem kell minden esemény előtt újra és újra megismételned, valamint lehetőségünk lesz az egyedi kedvezmények és kuponkódok kezelésére is.

Bármilyen kérdéssel kapcsolatban fordulj hozzánk bizalommal az info@balatonman.hu email címen vagy telefonon a +36 70 605 74 15 telefonszámon!

BEJELENTKEZÉS

Regisztrálj és jelentkezz be egy kattintással
Facebook vagy Google fiókod segítségével.

  facebook   google / gmail

REGISZTRÁLT FIÓK
Nincs még létrehozva profilod?
 Regisztráció 

2018. évi versenyeink

Az események megnyitása után könnyen és villámgyorsan nevezhetsz a versenyzői profilod segítségével.

BALATONMAN KENESE


Kezdd nálunk a szezont egy kihívásokkal teli tökéletes bringapályán! Mindegy, hogy közép- vagy rövidtávon indulsz. Találkozzunk!

Garmin SKYRUN DUNA TOWER


18 emelet, 402 lépcsőfok. Emeld nálunk a pulzusod a budapesti Duna Tower Office Buildingben!

GENERALI RUN BALATONFÜRED


Nyisd nálunk a futószezont a Balaton egyik legszebb helyén, ahol kényelmes és biztonságos körülmények között teljesítheted az általad választott távot. Vár a Balaton, vár a csapatunk!


XII. NN ULTRABALATON


2018-ban tizenkettedik alkalommal is körbefutjuk a Balatont! Egyéni hősök, kihívásokat kereső csapatok és egy felejthetetlen hétvége Magyarország legnagyobb tava körül. Ugye ott lesztek?

SKYRUN DUNAKANYAR


12 kilométer felfelé, 600 méter szint és a végén 1 sípálya. Aztán ha van kedved, egy gyors frissítést követően vissza ugyanezen az útvonalon lefelé, Pilismarótra. Bírod szuflával?

UPC MOBIL ULTRA TISZA-TÓ


Az UTT-111, avagy az UB KISKÖRE egy hamisítatlan „majdnem teljes” tókerülő futókaland, amely 2018-ban már másodszor kerül megrendezésre. Légy részese a hagyományteremtésnek!


NIGHT RUN BUDAPEST


Budapest legszebb éjszakai futóversenye. A 2014-ben először megrendezett eseményünk 2017-ben túlszárnyalta elképzeléseinket, közel 5000-en futottatok velünk. 2018-ban is várunk benneteket!

Garmin SKYRUN HEGYVIDÉK


4,7 kilométer, 185 méter szintemelkedés, 1 kilátó – a SKYRUN Hegyvidék futamon. Ha ez nem lenne elég, tarts velünk az 1,8 kilométeres SKYRUN Hegyvidék trail futamon is. Emeld a szintet, emeld a pulzust!

Primavera BALATONMAN FÜRED


Hetedik alkalommal rajtol el 2018-ban a Balatonman Füred. Koncentrálj önmagadra a pályán, érj célba és ünnepeljük együtt az eredményeket, szeretett sportágunkat, valamint a szezon végét.

BUDAPESTMAN TRIATLON


Lehetsz kezdő, lehetsz többszörös ironman, a Budapestman mindenki számára izgalmas kihívásokat tartogat. A triatlonos társadalom egyik legújabb versenye a fővárosban 2018-ban már második alkalommal vár mindenkit!Többé soha nem kell ugyanazokat az adatokat újra és újra kitöltened nevezéskor.
Jelszó nélkül, Facebook vagy Google fiókoddal biztonságosan bejelentkezhetsz.