COVID-19 rendelkezések

A Primavera Balatonman Kenese rajtcsomag átadásának feltétele az “Egészségi állapotról szóló nyilatkozat” kitöltése, amelyet IDE KATTINTVA tudsz letölteni.

Amennyiben meghatalmazottat küldesz a rajtcsomagodért, kérjük, vele küldd el az aláírt eredeti nyilatkozatod, mert ennek hiányában rajtcsomagot nem tudunk átadni! Ha van rá lehetőséged, a verseny hetében vedd át a rajtszámodat a Maratonman DEPO futószaküzletben. Ha a helyszínen Balatonkenesén veszed át, kérjük, érkezz korábban a kora reggeli órákban, amikor jóval kisebb a tömeg és tarts távolságot a sorban!

Amennyiben keddtől péntekig veszed fel a Maratonman DEPO-ban a rajtcsomagod, maszkot hozz magaddal, mert viselete a jelenlegi szabályozás szerint kötelező!

Külföldről hazatérő indulók
A kormány szigorításokat vezetett be, mely értelmében szeptember 1-től magyar állampolgárok részére akik külföldről tértek haza 14 napos házi karantén kötelező, vagy két negatív teszttel kell rendelkezzenek. Külföldi állampolgárok nem léphetnek be hazánk területére.

65 év felettiek védelmében
Mivel a vírus a 65 év feletti korosztályra a legveszélyesebb, ezért őket arra kérjük, hogy maradjanak távol az eseménytől. Amennyiben befizetett nevezéssel rendelkeznek, ők az esemény előtt a nevezésüket lemondhatják, részükre a díj 100% át egy összegben visszafizetjük!

Öltöző/ruhatár
Az öltözőkben a lehető legkevesebb időt töltsd; az öltözőkben egyszerre tartózkodók számát 5 főben korlátozzuk.

Kézfertőtlenítés
Az esemény helyszínén, a versenyirodában és az Athlestes Gardenben is több pontra is kiteszünk kézfertőtlenítőt, ha szükségesnek érzed, használd!

Szurkolók
Bár nem tilos, de ha lehet, a versenyre szurkolók és kísérők nélkül, egyedül érkezz.

Távolságtartás
Lehetőség szerint tartsd a megfelelő távolságot a többi futótól, ha teheted ne gyere ki órákkal korábban a helyszínre és a befutód után se maradj sokáig, mint máskor.

Maszk
A maszk viselése nem kötelező. Ha biztonságosabbnak érzed, viseld, ne feszélyezzen, hogy rajtad van, másokon esetleg nincs.

Frissítőpontok
Kollégáink a pontokon maszkot viselnek, az energiaszeleteket, müzliszeletet egészben csomagolva adjuk át. A pontokon szivacsos frissítést nem biztosítunk!

Befutóérem
Az érmet most nem akasztjuk a nyakadba, kollégáink a célba érkezés után kezedbe adják azt.

Végfrissítés
A célba érkezést követően mind az ÖKO, mind hagyományos nevezéssel rendelkező futóink részére 0,5 literes Primavera vizet adunk.

Menü