Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Me Now!

Bezárás

III. Balatonman Kenese rendezvényinfó

screenbubble

Ha még nem olvastad, először okvetlenül a beharangozót tekintsd meg!

Helyszín és időpont: 

2016. június 17-19. Balatonkenese

Távok:

Iron táv          3,8 km úszás, 180 km kerékpár, 42,2 km futás

Special táv     1,9 km úszás, 180 km kerékpár, 7 km futás

Közép táv       1,9 km úszás, 90 km kerékpár, 21,1 km futás

40.5 táv           0,9 km úszás, 30 km kerékpár, 7 km futás

Bővebben itt.

Versenyközpont: 

Balatonkenese, Vak Bottyán Strand

Díjazás:

 • Minden szintidőn belül befutó egyéni Iron, Special és Középtávú versenyző érmet,  egyedi kerékpáros mezt kap.
 • A 40,5 távon és váltóban beérkezők érmet kapnak.
 • Az egyéni kategóriák dobogósai külön érmet, a győztesek kupát kapnak.

Étkezések:

 • Tésztaparty pénteken 14.00- 20.00-ig  ( Iron egyéni indulóknak )
 • Bográcsparty szombaton 14.00 – 22.00-ig (minden résztvevőnek )
 • Záró ebéd vasárnap a díjátadó után kb. 12.30-tól ( Iron egyéni indulóknak)
 • A versenyzők karszalagra, a kísérők pedig az előre megváltott jegyükre kapják meg az ételüket. Az étkezéseken a fentieken túli, helyszíni vásárlásra csak korlátozott mennyiségben tudunk ételt bizosítani. Egyéb ellátásra a büfé üzemel, illetve mindenkit várnak a közeli vendéglátóhelyek.

Nyeremény sorsolás: 

Az utolsó IRON táv befutó éjfél magasságában húzza ki azt a szerencsés nyertest, aki megnyeri a kétszemélyes wellness hétvégét, vagy a számos egyéb nyeremény valamelyikét. A sorsoláson mind a négy triatlon táv egyéni szintidőn belüli befutói, illetve a futóverseny egyéni maratoni vagy félmaratoni távú szintidőn belüli befutói vesznek részt.

Kérünk, okvetlen legyél ott a nyereményhúzáskor, mert csak személyes részvétel esetén kaphatod meg a nyereményt! Ha nincs jelen a nyertes, újra húzunk!

triatlon montazs 3

Hasznos kedvezmények:

Akár nevezési díjad többszörösét is megspórolhatod Orbea kerékpár vásárlása esetén a Bike Art kerékpárüzlet jóvoltából! Helyszíni befizetés alkalmával törzsvásárlói kártyát adunk, mely érvényes a Maratonman Depoban ahol több mint 250 féle futócipőből és kiegészítőből választhatsz!

Nevezési információk: 

 • 2016-ben az egyéni nevezők létszámát 600 főben maximáltuk.
 • 2016. június 1-ig online és személyesen is tudsz nevezni. (A helyszíni befizetés június 1-ig kedvezőbb mint az online fizetés, mivel a Maratonman Depo Futóboltban (Budapest. XIII. kerület, Népfürdő u. 5/ C épület) egy “Tri Or Die” feliratú technikai futópólót és egy 2016 forintos kupont is kapsz ajándékba.
 • 2016. június 2-16-ig már csak személyesen tudsz nevezni Budapesten a Maratonman Depo Futóboltban, ám ebben az esetben a késői nevezés már 5000 forinttal többe kerül és ez esetben nem tudjuk garantálni a befutódhoz a  kerékpáros mezt sem. (A mezek gyártása május végén történik, utána pótlásra lesz mód, de ezeket csak június végén tudjuk átadni részedre.)
 • Helyszíni nevezés: a verseny előtt, június 17 -én, pénteken 12:00-től 20:00-ig Balatonkenesén a versenyközpontban. A helyszíni késői nevezés 5ooo Ft-tal drágább, ezért is megéri korábban nevezni!
 • Figyelem: a verseny napján szombaton reggel 8.00-11.00 ig kizárólag a közép illetve 40.5 távokra tudsz a helyszínen nevezni!
 • Túljelentkezés estén a befizetések sorrendje határozza meg, hogy kik indulhatnak a versenyen, ezért arra kérünk, hogy fizesd be minél hamarabb a nevezési díjat, ha biztosítani szeretnéd a helyed a rajtzónában!

Nevezési díjak és határidők:

Rajtcsomag felvétel:

 • A rajtszámod, chiped és rajtcsomagod átvételére már lehetőséged lesz 2016. június 13-16 -ig Budapesten, a Maratonman Depo Futóbolt és Frissítőponton (Budapest. XIII. kerület, Népfürdő u. 5/C épület).
 • A verseny előtt, pénteken reggel 12:00-től 20:00-ig Balatonkenesén a versenyközpontban.
 • Figyelem: szombaton hajnalban az Iron és Special távra már nem adhatunk ki rajtszámot, rajtcsomagot!
 • Ha nincs saját chiped, akkor 1000 Ft letétért cserébe a rajtszám felvételnél kapsz kölcsön. A verseny után a chipért cserébe a letétet természetesen visszakapod.

A rajtszámod hátán megtalálod a versenyen ügyeletes bicikliszervíz és mentő telefonszámát!

Biciklik kiadása a verseny után:

A verseny végén a biciklik kiadása 16:00-tól, érkezési sorrendben történik a depóban. Biciklit kizárólag rajtszám ellenében tudunk kiadni. Kérjük légy türelemmel az esetleges várakozás kapcsán!

Szpíkerek:

A helyszínen a Hang On Produkció (Debreceni Attila&Toldi Tamás) kommentálja az eseményeket, buzdítja a befutókat.

Masszázs:

 • A masszázs sátrakat a rajt előtt is érdemes felkeresni, mert sport masszőreink  kinesio tapeing tapaszok felrakását is vállalják. A kinesio tapasz növeli a teljesítményt, segít a regenerálódásban és kisebb sérülések gyógyítására is használható.
 • A versenyt követően az egyéni célba érkezők ? érkezési sorrendben ? a célterületen felállított sátorban ingyenesen vehetnek igénybe egy gyors, max. 10 perces frissítő masszázst az Oriolus Med jóvoltából.

 

OnLine NEVEZÉS >>

.

MMD_laballas_banner_720x540_MM_BM_DEPO